Gran Victoria en el campo del Egara, Egara 3 - Atlètic 7








Avui ha començat la segona fase de la lliga de Divisió d'Honor Masculina A amb un emocionant Egara - Atlètic, a les instal·lacions del Pla del Bon Aire.




L'Atlètic, líder de la classificació i clar favorit en l'enfrontament no ha perdonat la primera ocasió i al minut 3 s'ha avançat al marcador amb un gol de revés de Santi Freixa, el qual no ha desaprofitat una errada de la defensa ratllada. Els dos equips han sortit al terreny de joc amb molta força i intensitat, amb clares arribades a les àrees contràries. A la meitat de la primera part, l'Egara ha igualat el marcador i amb l'empat s'ha arribat al descans.

L'inici de la segona part ha estat igual d'intens i aquesta vegada ha estat l'Egara qui s'ha avançat al minut 3, amb un xut creuat al segon pal de Javi Garcia. Aquest segon gol ha estat un toc d'atenció per als de Roger Pallarols, que no han tardat a reaccionar i han empatat el matx amb un gol de stroke polèmic que ha transformat Sergi Enrique. Els jugadors de Ramon Rius han vist com perdien l'avantatge que havien aconseguit i a partir d'aquí l'Atlètic ha sabut aprofitar els nervis i la tensió dels contrincants per marcar el tercer gol de penal de Roc Oliva i, seguidament, després d'una altra jugada polèmica on els jugadors de l'Egara demanaven joc perillós pel xut de revés de Jan Castelló, passe que ha portat al quart gol transformat per Ignasi Guerrero. No obstant, l'Egara no ha donat per perdut el matx i Pepe Romeu ha retallat distàncies amb un gol de penal. Els hi ha durat poc l'alegria als jugadors de l'Egara, ja que Ignasi Guerrero, per segona vegada consecutiva, donava més avantatge als grocs al transformar, molt hàbilment, el que seria el cinquè gol. Amb el partit totalment trencat, l'Atlètic no ha desaprofitat les opcions per augmentar les diferències al marcador. Amb un gran passe de revés una altra vegada de Jan Castelló, l'Atlètic ha aconseguit el sisè, obra d'Albert Beltran. I ja a la recta final, amb un darrer contraatac Santi Freixa s'ha quedat sol davant de Quico Cortès i ha deixat servit el setè i últim gol a Albert Beltran, que només ha hagut d'empènyer la pilota perquè entrés a porteria.

D'aquesta manera, l'Atlètic segueix líder i deixa enrere a un dels seus rivals directes per a la revalidació del títol de lliga







No hay comentarios: