Atlètic 0 - Polo 0 Empate que sabe a poco





Crónica del partido (Jordi Pi  Comunicació ATHC)

L'Atlètic masculí ha empatat a zero contra el Polo al partit de la jornada, marcat per les graderies plenes i l'ambient festiu de la Diada de l'Atlètic. Tot i la igualtat al marcador, els de Roger Pallarols han estat superiors en arribades i ocasions als barcelonins.
Els dos conjunts s'han estat estudiant els primers 30 minuts, en què han arribat amb poca claredat a les àrees. La possessió però era pels locals, que xocaven amb la defensa polista liderada per l'internacional argentí Matías Rey, bronze al passat mundial. L'Atlètic ha tingut també dos penals córner, que no han entrat.
Al tercer quart s'ha desequilibrat la balança a favor de l'Atlètic, que arribava amb més facilitat combinant per les bandes i creava perill a la porteria d'Oriol Fàbregas. Ha estat el porter del Polo el que ha fet la falta sobre Frank di Mercurio que ha significat la millor ocasió per l'Atlètic. Un stroke que Jordi Carrera ha volgut col·locar a la part alta de la porteria, però que Fàbregas ha aturat. A l'últim quart el Polo ha tingut un penal córner però que no han pogut transformar.
Després del partit Roger Pallarols valorava l'empat positivament, "no pel resultat sinó pel joc mostrat i la intensitat mostrada els 60 minuts, hem demostrat davant un gran equip que juguem i entrenem per poder guanyar aquesta Lliga, i avui s'ha demostrat sent superiors en ocasions", ha dit. Ha elogiat també "el gran treball defensiu, que ha fet que el Marc Calzada només hagi hagut d'aturar dues boles i ha deixat un equip com el Polo sense el seu gran bagatge ofensiu". Podeu veure les millors imatges del partit al facebook de la secció de hockey.

No hay comentarios: